Jos sinulla on ongelmia puheluiden ja mobiilinetin pätkimisen kanssa, voi apu löytyä 4G vahvistimisesta. 4G vahvistin vahvistaa tukiaseman signaalia niin, että netin käyttö, tekstiviestit ja puhelut sujuvat ilman ongelmia. 4G vahvistimia löytyy jokaiseen tarpeeseen, niin isompiin tiloihin kuin pieniinkin. Voit asentaa vahvistimen esimerkiksi kotiin, kesämökille, toimistoon, parkkipaikalle, kauppaan, kahvilaan tai mihin tahansa, jossa vekkoliikenteen sujuvuus on tärkeää. 4G vahvistimia on myös autoiluun sopivia malleja, joten voit ottaa vahvistimen mukaan missä päin ikinä liikutikin ja nauttia hyvin toimivasta netistä.

Vahvistimen asennus

4G vahvistin on helppo ja nopea asentaa. Sen asentaminen sujuu ilman ongelmia, vaikka asentamiseen ei olisi aiemmin mitään kokemusta. Pakkauksen sisällä on kaikki tarvittavat osat, joiden avulla vahvistimen saa toimimaan välittömästi. Vahvistimessa on kätevä LCD-näyttö, joka on sekä apuna asennuksessa että laitteen käyttämisessä. Näytön ohjeita seuraamalla asennus onnistuu varmasti noin 15-20 minuutin aikana. Laitteen näyttö kertoo myös esimerkiksi sen lähettämän signaalitason.

4G vahvistimessa on lisäksi lepotila, joten sitä on edullista käyttää, koska laite ei vie täyttä energiaa jatkuvasti. Se siirtyy aina automaattisesti lepotilaan, kun nettiä ei käytetä tai saapuvia ja lähteviä puheluita ei ole. Laite havaitsee netin päälle laittamisen ja puheluiden tulemisen, jolloin se jälleen aktivoituu. 4G vahvistin on myös siitä kätevä, että se pystyy säätämään automaattisesti signaalitasoa. Kun se havaitsee, että saapuva signaali ei riitä nettiyhteyden tai puhelun häiriöttömälle jatkumiselle, se säätää siihen perustuvan järjestelmän vahvistuksen. Tämän vuoksi vahvistin on kätevä apu ennaltaehkäisemään häiriöitä, koska se havaitsee mahdolliset ongelmat jo enne kuin ne tapahtuvat.

Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että laite veisi paljon tilaa ja pistäisi silmään tyylikkäässäkään toimistossa tai asunnossa. 4G vahvistin on hyvin pienen kokoinen ja kevyt painoltaan, joten se sopii minne vain. Siinä on tyylikäs ja kompakti muotoilu ja sen voi sijoittaa huomaamattomasti minne vain.

Kaksikaistainen vahvistin on varma valinta

4G vahvistimia on erilaisia, ja tehokkain tapa varmistaa netin ja puheluiden häiriötön käyttö on valita kaksikaistainen vahvistin. Kaiksikaistainen eli dual-band-vahvistin yleensä paras tapaa parantaa eri matkapuhelinoperaattoreiden yhteyksiä. Voit valita itsellesi sopivimman mallin, joka riippuu mm. operaattoristasi sekä siitä, kuinka suurella alueella tarvitset signaalinvahvistusta. Kaikkiin myynnissä oleviin malleihin sisältyy kaapelit, antennit ja kiinnikkeet, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä. Jos et ole täysin varma siitä, mikä 4G vahvistin olisi sinulle oikea valinta, kannattaa ottaa yhteytttä asiakaspalveluun, jossa asiantuntijat ovat auttamassa sinua.

Matkapuhelimet ja netti eivät välttämättä toimi hyvin erityisesti uusissa ja hyvin eristetyissä pientaloissa ja kerrostaloissa. Myös haja-asutusalueilla sijaitsevissa omakotitaloissa ja vielä syrjemmällä sijaitsevissa kesämökeissä voi usein olla ongelmia saada netti ja puhelinyhteydet toimimaan sujuvasti. Vahvistimet voimistavat mobiiliverkon signaalia erittäin tehokkaasti, jolloin yhteydet toimivat paremmin.

MyAmplifiers sivuilla myytävien signaalinvahvistimien hinnat lähtevät reilusta 300 eurosta ylöspäin. Hintaan vaikuttaa laitteen tehokkuus. Sinun kannattaa miettiä, kuinka suurelle alueelle tarvitse vahvistusta ja esimerkiksi laskea neliömetrit, jolloin laitteen valinta on helppoa. Nettisivuilla on kätevä lomake, johon syötetään sekä tarvittava vahvistusalue sekä oma operaattori ja maa, jossa signaalinvahvistusta tarvitaan, jolloin nettisivut suosittelevat sinulle sopivia vaihtehtoja. MyAmplifiers on myös siitä hyvä nettisivu, että sen avulla signaalinvahvistimen voi hankki minne päin tahansa maailmaa. Eri maiden operaattorit käyttävät erilaisia verkkoja, joten yksi signaalinvahvistin ei välttämättä sovi kaikkialle. Laitteissa on myös hyviä erikoistarjouksia ja alennuskoodeja, joiden avulla voi saada ostokset vieläkin edullisemmin. Osta itsellesi oma 4G vahvistin.